Colaborare strânsă între Poliția Municipiului Turda și Poliția Locală Turda

  

          Un exemplu elocvent de eficiență este acela că la data de 26.10.2017, patrula comună constituită în dispozitiv, a efectuat semnal de oprire unui conducător auto pe strada 1 Decembrie 1918 din Municipiul Turda, însă, conducătorul auto nu a oprit la semnal, fapt ce a detrminat patrula să procedeze la urmărirea acestuia.

          În timpul urmăririi, pe strda Ion Rațiu, conducătorul auto a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat pe această stradă. Imediat, de la volan a coborât un cetățeean M.M.N., în vârstă de 31 ani, care a încercat să fugă la apropierea polițiștilor, însă, aceștia au reușit să îl rețină și să îl încătușeze.

          La testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest din dotarea Poliției municipiului Turda, acesta a fost depistat cu o alcoolemie ce depășete limita legală admisă, respectiv, 0,59 mlg/aerul pur respirat, întocmindu-i-se totodată conducătorului auto dosar penal.

          Cele două instituții de Poliție vă asigură stimați turdeni de întreaga disponibilitate profesională, pentru ca împreună cu dumneavoatră să putem menține un climat de ordine și siguranță publică.

          Cu stimă,

                   Director Executiv

                   Moldovan Valer