În data de 1 iunie, în Parcul ”Tineretului”, copiii au avut parte de multe surprize, concursuri și activități inedite organizate de către Primăria Municipiului Turda.

Poliția Locală a fost alături de copii, organizând un concurs de biciclete pe două categorii de vârstă: fete /băieți 6-10 ani, fete/băieți 11-14 ani.

S-au înscris și participat circa 50 de concurenti care au primit punctaj pentru parcurgerea unui traseu cu grade diferite de dificultate dar și pentru spiritul civic de care au data dovadă pe durata probei (prin aruncarea la coș a unui deșeu de hârtie).

Toți copiii au participat cu entuziasm, au dat dovadă de bună purtare pe traseul parcurs, au respectat cerinţele traseului iar la final, în funcție de punctajul obținut, au fost recompensați cu dulciuri, cupe şi medalii. Premiile au constat în diverse articole pentru bicicletă sau bicicliști: stickere reflectorizante pentru roți, claxon de bicicletă, pompă de bicicletă, leduri alb/roșu, și benzi reflectorizate de diverse culori pentru aplicarea pe braț.

Poliția Locală Turda vă urează VACANȚĂ PLACUTĂ!

Vacanță fără evenimente!

 

Director executiv,

Moldovan Valer