Stimați turdeni, la nici 3 zile de la curățenia generală efectuată de administrația locală pe str. 22 Decembrie 1989, cetățeni turdeni zi de zi au fost surprinși zilnic depozitând gunoi menajer și deșeuri pe terenurile curățate.

În acest sens Poliția Locală Turda și în data de 22 martie 2018, a depistat în flagrant 5 persoane care nesocotesc în continuare eforturile tuturor de a locui într-un oraș curat.

Au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale în valoare 2.400 lei și vă înștiințăm că Poliția Locală Turda continuă 24 din 24 de ore activitatea de depistarea și sancționare a cetățenilor care încalcă reglementările legislative în vigoare.

De asemenea, vă reamintim stimați turdeni, că sunteți obligați să apelați tel. 0264-421148 S.C.Prival Ecologic SA, firma specializată și contractată de Primăria Municipiului Turda, pentru ridicarea molozului, a resturilor vegetale, a mobilierului și care la solicitare, vă pune la dispoziție contra cost containere de depozitare în acest sens.

În continuare stimați cetățeni contăm pe sesizările punctuale și imediate ale dumneavoastră ca împreună să reușim să păstrăm orașul curat !

 

           CURAȚENIA NE REPREZINTĂ PE TOȚI !

 

(contact: Poliția Locală Turda: 0731 300 903/ 0264 317 303)

 

Cu respect,                                            Director Executiv,

MOLDOVAN VALER