În data de 01.10.2018 Poliția Locală Turda a participat în cadrul programului educational ”Școala Altfel” la o lecție pe linia circulației rutiere la Școala ”Teodor Murășanu”.

Elevii clasei pregătitoare B au participat activ la oră au identificat elementele străzii, au colorat fișele de lucru în baza explicațiilor, iar ca mici pietoni, participanți la trafic au dobândit noi cunoștințe privind marcajele și indicatorele rutiere, și-au însușit și exersat etapele obligatorii la traversarea unei străzii totodată îmbogățindu-și  vocabularul cu termeni noi.

Pe parcursul orei s-a pus accent asupra obligativității respectării normelor de conduită pe stradă ca pieton, a respectării regulilor de circulație pentru prevenirea accidentelor.

Poliția Locală Turda este disponibilă și în acest an școlar pentru toţi școlarii și preșcolarii municipiului Turda  asigurându-le şansa să-și formeze deprinderea de a utiliza informaţia pe tot parcursul vieţii și abilităţi practice favorabile atât pe linie de circulație rutieră ca pieton cât și participant în trafic cu bicicleta sau alte dispozitive  de deplasare cu rotile: (role, skateboard) pecum şi a normelor de conviețuire socială. La sfârșitul orei elevii au fost recompensați cu un orar personalizat cu elemente de circulație rutieră.

Încurajăm disciplina, spiritul de colaborare şi muncă în echipă pentru a crea un mediu favorabil procesului educaţional.

 

Cu respect,                                                                        Director Executiv,

MOLDOVAN VALER