Poliția Locală Turda salută în mod deosebit actul de civism dovedit de elevul B.M.A din clasa a VIII-a de la Colegiul Mihai Viteazu, care în data de 22.10.2019 a informat polițistului local aflat în perimetrul Parcului Tineretului că a găsit un portofel de culoare maro.

La verificarea acestuia, la dispeceratul Poliției Locale Turda, s-a constatat că acesta conținea documente personale și suma de 447,7 lei. 

În urma demersurilor investigative păgubitul  V.T (N.1965) în data de 23.10.2019 a intrat în posesia portofelului. Domnul V.T la ridicarea bunurilor personale și-a exprimat dorința de a transmite tânărului mulțumiri și recunoștiința sa pentru pentru gestul de a preda banii și bunurile Poliției Locale.

Poliția Locală Turda încurajează toate comportamentele pozitive ale tinerilor pe care îi consideră ” o cheie a schimbării sociale” și totodată, face un apel către toate persoanele să manifeste o vigilență sporită la bunurile de valoare și documentele persoanele pe care le dețin, întrucât, prin pierderea acestora, probabilitatea de recuperare ulterioară a prejudiciului este una redusă.

Poliția Locală Turda îi asigură pe toți cetățenii că este permanent la dispoziția lor și promovează implicarea cetățenilor în realizarea unui climat de siguranță civică, responsabilitate, corectitudine, inițiativă în tot ceea ce înseamnă nou și bun.

Contact Poliția Locală Turda :

Tel.0264-317303/0731300903

E-mail:office@politialocalaturda.ro

Poliția Locală Turda, 

Director Executiv

MOLDOVAN VALER