În data de 17 noiembrie 2019, numita M.M din zona parcului Micro III – str. Lianelor a sesizat dispeceratul Poliție Locale Turda cu privire la existența unor articole de îmbrăcăminte abandonate pe o bancă mai exact o geacă de iarnă, o pereche de pantofi și un baston de culoare neagră.

În urma demersurilor investigative ale polițiștii locali din teren, a fost identificat numitul S.Ș. de 78 de ani domiciliat pe str. Zorilor și i-au fost restituite articolele de îmbrăcăminte și suma de 35 lei găsită în buzunarul gecii.

Acesta s-a arătat încântat de operativitatea polițiștilor locali mulțumindu-le și felicitându-i.

Pe această cale Poliția Locală Turda face apel către toate persoanele care au în grijă alte persoane de diferite vârste sau cu diferite probleme de sănătate să-i supravegheze atent pentru prevenirea faptelor, actelor antisociale sau victimizarea acestora.

Poliția Locală Turda îi asigură pe toți cetățenii că este permanent la dispoziția lor în limita competențelor legale și promovează implicarea active a cetățenilor în realizarea unui climat de siguranță civică și responsabilitate.

Contact

Tel: 0264-317303/ 0731300903

E mail: office@politialocalaturda.ro

DIRECTOR EXECUTIVMOLDOVAN VALER